- 1. Tartármártás egyszerűen, ízesen Ugyan nem az eredeti, francia módszerrel készül, mégis isteni mártogatós válhat a retró tartármártásból. Ráadásul két keverés, és meg is vagyunk vele, így szinte rögtön az asztalra tehetjük a vasárnapi ránto
- 2. Hólabda egyszerűen Vigyázat, nehéz abbahagyni!
- 3. Rántott pontypatkó Ha karácsony, akkor rántott hal, azon belül is pontypatkó! Ez az a fogás, amiért megvesznek az emberek ilyenkor. Mi is imádjuk a halat minden formájában, hiszen egészséges, ízletes, tartalmas, és könnyű vele dolgozn
- 4. Rozé kacsamell A rozé kacsamellet otthon is egyszerűen elkészíthetjük, nem muszáj emiatt étterembe mennünk. Jó hír azoknak, akik irtóznak a nem teljesen átsült hústól, hogy ha a sütőben tovább sütjük ezt a kacsamellet, akkor
- 5. Aszalt szilvával töltött pulykamell A sós és édes, vagy a hús és gyümölcs klasszikus párosítása ez a sült, ami az ízén túl látványnak is kiváló.
- 6. Szilvával töltött sertésszűz Gyors és mutatós húsétel. Melegen és hidegen is finom.
- 7. Osztrák krumplisaláta Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt próbáltam meg most rekonstruáln
- 8. Bébipulyka egészben sütve Egy szép napon a kedvenc hentesemnél álltam sorba és fél füllel meghallottam hogy egy vevő bébipulykát rendel. (Hát persze itt a környéken nem repdesnek pulykák csak megrendelésre kapható.) "Micsoda? Bébipulyka? Ne