- 1. Fóliában sült töltött fasírttekercs Nagyon-nagyon kiadós, laktató étel. Többféleképpen tálalhatjuk pl: a megszokott meleg köreteken kívül friss, zöld salátával. Teljesen hidegen, vékonyan felszeletelve hidegtálak tartalmas és látványos kiegészít
- 2. Nyúl egészben sütve Még sosem készítettem sült nyulat. Ez volt az első próbálkozásom, de nagyon jól sikerült. Legközelebb, ha módom lesz rá, kint, szabadban, nyárson fogom elkészíteni.
- 3. Burgonyafánk egyszerűen Ezt a burgonyafánkot akkor készítem, amikor valami sós, puha és házias finomságra vágyunk, egy főzelék vagy gulyásleves mellé. Igazi nagymamás recept, ami mindig elfogy mielőtt kihűlne!!! :-)))
- 4. Vadas krumpligombóccal A vadas nálunk kizárólag krumpligombóccal készül, mert ezt a kislányom nagyon szereti.
- 5. Mutatós körtés sütemény Ha szép gyümölcsre gondolunk, nem biztos, hogy a körte az, ami elsőre eszünkbe jut, pedig egy kis kreativitással nagyon csinos kis süteményeket tudunk alkotni belőle. Lágy, mégis karakteres íze miatt tökéletesen pas
- 6. Sütőtökös golyó Ismét egy nagyon finom golyó, ami még ősszel készült, ha valaki elkezd golyózni, nagyon nehéz abbahagyni :)
- 7. Sütőben sült olasz fasírt marinara sz Az olasz fasírt olyan, mint egy óriási húsgombóc, amit kívül-belül marinara szósszal és sok sajttal töltenek meg. Itt nyugodtan eltekinthetünk az apró húsgombócok gyúrásától, helyette formázzuk a tölteléket c
- 8. Lasagne házi tésztával A story talán annyi, hogy bolti tésztából nem tudok lasagnet csinálni, igaz egyszer készítettem, kemény is maradt a tészta, el is ment a kedvem tőle! Így lett ez a verzió, azóta csak így készítem, és finomabb i
- 9. Gombás csirkemájpörkölt Én a sót, az ételízesítőt mindig a végén adom hozzá, így a csirkemáj nem keményedik meg sosem, mindig puha, omlós marad!! Cayenne borsot az íze kedvéért teszek hozzá, én nagyon szeretem a fűszereket és használ