- 1. Naan, a legpuhább indiai kenyér (Nosalty) A naan perzsául kenyeret jelent, az eredeti recept Iránból származik. Egész Közép-Ázsiában ez az egyik legnépszerűbb kenyérféle, ami a mindennapi étkezés elengedhetetlen kiegészítője. A naan hagyományosan tandoo
- 2. Vörösboros marhapörkölt egyszerűen (Nosalty) Semmi különös, csak egyszerűen imádjuk!
- 3. Baconbe göngyölt csirkemáj Kattikától (Nosalty) Már egy ideje szemezgetek az interneten ezzel a finomsággal, de soha nem készítettem, még és nem is kóstoltam. Legnagyobb örömömre (és nem csak az enyémre) édesanya el is készítette, pedig nem is kértem. Nagyon fin
- 4. Egyszerű habcsók (Nosalty) A megmaradt tojásfehérje felhasználásra ez a habcsókrecept szuper választás. Mi legalábbis imádjuk a kívül roppanós, belül kissé ragacsos habcsókokat. Sőt, dekorációnak is kiválóak: tortákra, pohárkrémekre,
- 5. Legszaftosabb brownie (Nosalty) Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki gyakorlott sütögető.
- 6. Citromos pöfeteg keksz (Nosalty) A legtöbb esetben nem lennék túlságosan boldogok, ha a sütink megrepedezne, de ennél a keksznél szinte drukkolunk sülés közben, hogy minél töredezettebb, ráncosabb legyen. A pöfeteg keksznek ugyanis ez a legfőbb ism
- 7. Diós linzerkoszorú (Nosalty) Az omlós tészta megfizethető, gyors az elkészítése és nagyon egyszerű. Roppantmód sokoldalú, változatosan megtölthető, felhasználható, a végeredmény pedig egy istenei teasütemény, amit biztosan mindenki szeret v
- 8. Sült hagymás vér (Nosalty) Disznóvágáskor mindig felfogják a vért, hogy ezt az ételt az "Emberpajtás " elkészítse, vagy készítesse magának. Ebbe nem szoktak sót keverni mert az a lényeg, hogy megalvadjon az edényben a vér. Mielőtt megfőzi