- 1. Raffaello szelet 2. A már jól ismert recept, némi változtatással. Nagyon jól sikerült, mutatós és jól szeletelhető, nem csúszik szét. Ahogy kihűlt, a gyerekek rögtön elfogyasztották. :)
- 2. Lekvárral kevert mákos szelet Aki csak mákosat tervez készíteni, annak ajánlom ezt a puha tésztájú, mák és házi fekete ribizlis lekvárral kevert hagyományos, mégis különleges és ellenállhatatlan ízvilágú réteges csodát. Ezt ha valaki fels
- 3. Mandulás moszkauer Moszkauer, más néven moszkvai sütemény, aminek semmi köze Moszkvához, viszont Párizshoz annál inkább, mivel a Florentinhoz hasonlóan francia eredetű. Ez egy régi karácsonyi klasszikus, ezért most mi is elkészített
- 4. Kínai édes-savanyú csirke A kínai édes-savanyú csirkét otthon is egyszerűen elkészíthetjük. Ez a recept garantáltan olyan, mint a büfében. Érdemes a szójaszószból és a rizsecetből azokat a fajtákat használni, amiket Kínában is használ
- 5. Toszkán göngyölt hús Eredetileg karácsonyra néztem ki ezt a receptet, de kimaradt a menüből, így most húsvétkor vetem be. Szuper egyszerű összeállítani, és a sütő elvégzi a munka nagyját!
- 6. Raffaello-szelet Házi fehércsokis puding, kókusszal és mandulás piskótával, megáll az ész, olyan finom, próbáljátok ki!
- 7. Ropogós-bundás banán Elkészítettünk nektek egy egyszerű és aránylag gyors bundás banánt, amit a kínai büfékből már ismerhettek. Reggelire, uzsira vagy desszertnek is kiváló!
- 8. Aranyropogós sült kacsa - egészben süt... Ha igazán ünnepi főételt szeretnél az asztalra tenni, ez a ropogós sült kacsa tökéletes választás. A bőre aranybarna és pörcös lesz, a húsa pedig szaftos és omlós. A titok: egy gyors forrázás, alapos szárítá
- 9. Narancsmázas-szezámmagos csirkefalatok Ez az ázsiai jellegű narancsmázas-szezámmagos csirke szinte függőséget okoz: nemcsak az édes, savanyú és sós ízek tökéletes harmóniája, hanem a durván ropogós textúra miatt is, amit úgy érünk el, hogy duplán